Sugar Pop 2: Double Dipped

Anmeldelse av spilleautomaten Sugar Pop 2: Double Dipped

Sugar Pop 2: Double Dipped er en spilleautomat med 7×7 rader og som har nokså lav volatilitet. Du har muligheten til å vinne en ikke-progressiv jackpot på 28,305 mynter. Den gjennomsnittlige tilbakebetalingsprosenten ligger på rundt 96%, noe som gir «huset» en fordel på 3,58%.

Du kan kose deg med denne spilleautomaten på både PC og mobile enheter, og kan starte spillingen fra helt ned til 0,01 mynter og opptil 1,00 mynter per runde. Sugar Pop kan minne mye om det populære mobilspillet Candy Crush, og er oppfølgeren til Sugar Pop, som var en svært populær spilleautomat blant kunder på online casinoer rundt hele verden. Noen av funksjonene som gjør at dette spillet skiller seg ut på markedet er dens «cluster wins» og «cascading reels».

Den estetiske utformingen til spilleautomaten er tydelig fargerik og består av alle regnbuens farger. Samtidig uttaler BetSoft at oppfølgeren ikke bare er en resirkulering av originaltittelen, men at kundene i denne utgaven kan kose seg med nye nivåer og andre sukkertøy.

Det finnes en egen gratisspins-funksjon som blir utløst av en spesiell «cluster»-kombinasjon av sukkertøy. Du kan utløse opptil 27 gratisspins, men du kan stadig utløse denne om igjen slik at den i praksis varer i det uendelige. Om en større «cluster» med sukkertøy oppstår under denne modusen så kan dette etterlate et wild-symbol som øker utbetalingene kolossalt.

Spillet har også en spesiell «Candy Bomb»-funksjon som kan bli ladet opp på et «meter» på høyre siden av hjulene. De symbolene med høyest verdi på hjulene er Gumdrop, Caramel Chew, Candy Cane, Lollipop, Fizzypop Candy, Jellybean Cannon, Morphing Golden Wild, Sweet Hammer og masse andre spennende sukkertøy. Alle de vinnende kombinasjonene vil eksplodere og etterlate tomme plasser hvor nye symboler faller ned, dette skaper nettopp «cascading reels» som kan ligne et fossefall av gevinster på sitt beste. Dette kan nemlig føre til kjedereaksjoner hvor du stadig skaper nye vinnende kombinasjoner.

Funksjoner

Om du planlegger å spille Sugar Pop 2: Double Dipped i lange økter av gangen så kan du bruke spillets praktiske «autoplay»-funksjon, denne lar deg snurre hjulene fra fem til hundre ganger uten at du trykker på noe som helst. Du har også muligheten til å doble gevinstene dine ved slutten av runden om du trykker på «double up»-knappen, denne lar deg nemlig doble premien din om du velger riktig av «heads» eller «tails», altså kron eller mynt.

Candy Bomb blir utløst av fem eller flere såkalte «clusters», jo flere slike «clusters», jo større blir bomben. Bomben kan bestå av opptil 20 symboler. Dette fungerer slik:

5x vinnende kombinasjoner påvirker et område på ni sukkertøy.
6x vinnende kombinasjoner påvirker et område bestående av 10 sukkertøy.
7x vinnende kombinasjoner påvirker et område bestående av 12 sukkertøy.
8x og 9x vinnende kombinasjoner påvirker et område bestående av 16 sukkertøy.

10x vinnende kombinasjoner påvirker et område bestående av 20 sukkertøy.

Om du får fem eller flere vinnende symboler i denne modusen så vil den «clusteren» skape et wild-symbol som blir værende på posisjonen etter at disse kombinasjonene har eksplodert og forsvunnet. Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler i håp om å skape nye vinnende kombinasjoner.
Når «level-up»-symbolet dukker opp på skjermen så blir spesielle sukkertøy-symboler låst opp. Til høyre for spillskjermen ligger en såkalt «level-up trail», denne vil lades opp etter hvert som disse symbolene dukker opp på skjermen.
De spesielle symbolene som blir låst opp av denne funksjonen dukker opp på hjulene i form av et gigantisk sjokoladeegg. Når du får en vinnende «cluster» så vil dette egget slå sprekker og avsløre en av flere spesielle sukkertøy. En såkalt Morphing Wild kan for eksempel ta formen til hvilketJe som helst sukkertøy den ønsker å etterligne. Jelly Beans blir skutt opp i luften av en Jelly Bean Cannon og kan ta over plassene der de lander. En Sweet Hammer kan slå i stykker andre symboler og ta plassen deres. Med andre ord finnes det her en god del morsomme animasjoner!

Gratisspins funksjonen blir utløst når en kombinasjon av fire eller flere «FS»-symboler dukker opp på skjermen. Fem slike symboler gir deg syv gratisspins, mens femten slike symboler gir deg hele tjuesyv slike gratisspins. I løpet av denne modusen vil du få ytterligere to gratisspins hver hvert symbol i en «cluster», dermed kan denne modusen i teorien vare evig.

Dom

Sugar Pop 2 er ikke bare en etterligning av Candy Crush, men er en unik og spesiell spilleautomat som er nokså komplisert. Du kan begynne å klatre i nivå allerede etter den første runden. For hvert nytt nivå du kommer til vil du låse opp et nytt spesielt sukkertøy.

Jo høyere i nivå du kommer, jo større blir også naturligvis gevinstene.
Dette spillet har mange kompliserte og intrikate funksjoner som gjør spillingen interessant og morsom. Dette spillet kan anbefales til alle som liker litt mer utfordrende spilleautomater!