Reel Gems

Anmeldelse av spilleautomaten Reel Gems

Denne flunkende nye spilleautomaten kommer fra den verdenskjente utvikleren Microgaming, som er en av pionerne innen online gambling. Spillet sine fem hjul er fylt opp av skinnende edelsteiner og spillet er brukervennlig og enkelt å manøvrere seg rundt på. Reel Gems har også noen morsomme spesialfunksjoner som gir et velfortjent avbrekk fra grunnspillet.

Spillets fem hjul inneholder 243 ulike måter å vinne på og er dermed et ypperlig valg for de som ikke ønsker å la seg forvirre av tusenvis av ulike betalingslinjer. Dette er på mange måter en klassisk spilleautomat og er svært enkel å lære seg.

Diamanter er en gamblers beste venn

Du har kun to variabler å fokusere på når det kommer til å legge inn innsatser på denne spilleautomaten; hvor mange mynter du ønsker å satse og valøren på nevnte mynter. Du kan velge å satse fra en til ti mynter, og kan velge blant disse valørene: 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20, 0.25 og 0.50.

På en vanlig spilleautomat med definerte betalingslinjer så ville du bli bedt om å velge antall aktive betalingslinjer, som så ville blitt multiplisert med de andre faktorene på spillet. Siden denne spilleautomaten ikke har slike betalingslinjer så er multiplikatoren fastlåst på 25. Så om du velger å satse en mynt med en verdi på 0,01, så vil den totale innsatsen per runde bli 0,25. En maksimal innsats på ti mynter til en verdi av 0,50 vil altså være verdt 125.00 per runde. Dette gir med andre ord nok av slingringsmonn til spillerne.

Kronjuvelen til Microgaming

Som navnet til spilleautomaten tilsier, så er dette fylt opp med massevis av praktfulle edelsteiner. Spillet har i tillegg en svært stilren utforming, det virker ikke rotete, men allikevel er det fullt av glitter. Symbolene med lavest verdi er symbolene utformet som tradisjonelle kortsymboler, som 10, knekt, dronning, konge og ess. Disse symbolene fører ikke til de største gevinstene, men kan uansett hjelpe deg med å komme deg gjennom tørkeperioder.

Symbolene du virkelig ønsker å finne er de praktfulle edelsteiner. Naturlig nok blir disse mer verdt jo sjeldnere de er og jo vakrere de er. Det symbolet som er alle med svært er en nydelig hvit diamant. Om du ønsker å vite hvor mye hver edelstein er verdt trenger du bare å trykke på ikonet når den dukker opp på skjermen. Alle gevinstene blir multiplisert med antallet mynter du satser og verdien på disse.

Det finnes også et par andre viktige symboler på dette spillet. Den første av disse er wild-symbol som er utformet som spillets logo. Dette symbolet dukker kun opp på det andre og fjerde hjulet og er i seg selv ikke vært noe som helst, men kan altså erstatte alle andre symboler på skjermen i håp om å fullføre vinnende kombinasjoner. I og med at det ikke finnes noen betalingslinjer på dette spillet så er en stor sjanse for å skape en vinnende kombinasjon uansett hvor wild-symbol dukker opp.

Det eneste symbolet wild-symbol ikke kan erstatte er scatter-symbol, denne er utformet som en ring laget av gull og diamanter. Dette er et svært viktig symbol fordi den starter en runde bestående av 15 gratisspins, gitt at du får tre, fire eller fem av dette symbolet på en av de fem hjulene til spillet. Alle gevinstene du vinner i løpet av denne modusen vil bli tredoblet, som andre ord er det viktig å holde et våkent øye med dette symbolet.

Respin funksjon

Denne funksjonen lar spillerne snurre et bestemt hjul og en etter hver runde. Dette betyr at om du kun mangler et symbol for å fullføre en kombinasjon av fem symboler, så kan du forsøke denne funksjonen og snurre et spesifikt hjul i håp om å fullføre kombinasjonen. Allikevel koster dette ekstra mynter, så du bør stole på flaksen din.

Dom

Reel Gems er en enkel og god spilleautomat med 243 ulike måter å vinne på. På dette spillet trenger du å bry deg om tusenvis av ulike betalingslinjer, men må altså bare velge hvor mange mynter du ønsker å satse og verdien av disse myntene.

Dette er en nokså klassisk spilleautomat uten for mye dilldall, noe som kan være et kjærkomment avbrekk fra nye og moderne spilleautomater med overveldende mange funksjoner og som krever mye innsikt og forståelse. Denne spilleautomaten er spesielt bra for ferske spillere som trenger en enkel introduksjon til online gambling, nettopp fordi denne spilleautomaten er nokså enkel å lære seg og krever ikke for mye taktikk eller strategi.

Estetikken til spillet er nokså enkel, men vi mener den fungerer godt. Det er ikke mange forvirrende animasjoner eller funksjoner, men de som finnes er interessante nok i seg selv.

Dette spillet kan anbefales til de som elsker klassiske spilleautomater, eller til ferskere spillere som ønsker å spille på en spilleautomat som er enkel å lære seg og som er enkel å forstå.