Magical Forest

Anmeldelse av spilleautomaten Magical Forest

Magical Forest er en av de kuleste og vakreste spilleautomatene i sortimentet til den velkjente utvikleren Sheriff Gaming. Dette er et spill bestående av fem hjul og 30 betalingslinjer og gir spillerne muligheten til å vekke til live sitt indre barn. Dette spillet gir deg nemlig muligheten til å oppleve et magisk eventyr som tatt rett ut av en episk barnebok. Mange av de som sverger til dette spillet forteller at spilleautomaten vekker en uskyldig og barnslig nysgjerrighet man sjeldent ser eller opplever når det kommer til gambling. Dette er en historie full av magi og tryllekunst! Kos deg!

Du får følelsen av å bli tatt imot med åpne armer idet du inntar det magiske riket til denne populære spilleautomaten. Spill-skjermen er full av intrikate og vakre former og detaljer som gjør det en smule vanskelig å løsrive seg fra ethvert punkt og bevege seg dypere i spillet. Du kan se vakre blomster som svaier i vinder, fargerike sopper, gamle trær, en søt kattunge og en merkelig trollmann som blander sammen ulike trylledrikker. Dette er med andre ord som tatt ut fra en barnefortelling, den eneste forskjellen er at du i denne fortellingen har mulighet til å vinne masse penger, noe som ikke er en selvfølge når det kommer til barnebøker!

Symboler

Blant symbolene i dette spillet fra Sheriff Gaming finner du blant annet et scatter-symbol, et wild-symbol, gratisspins, en spennende bonusrunde, multiplikatorer og en «gamble»-funksjon som kan doble enhver gevinst på slutten av runden. Hver av disse symbolene har spesifikke egenskaper, men de har til felles at de alle kan øke gevinstene dine betraktelig. Du kan satse med helt ned til 0,01 euro og kan velge om du vil satse fra 1 cent til en euro per betalingslinje. Om du ønsker å satse mer enn den gjennomsnittlige spilleren så kan du satse hele fem mynter per betalingslinje. Sistnevnte kan potensielt føre til massive gevinster.

Wild-symbolet i Magical Forest har to ulike funksjoner. Hver gang et wild symbol dukker opp på skjermen din så bytter det ikke bare ut andre symboler, men kan også gi deg gratisspins. Hver gang du spiller med gratisspins du har ervervet gjennom wild symbolet, så vil symbolet fortsette å bevege seg mot venstre og gi deg flere gratisspins, inntil den har beveget seg bort fra spill-skjermen. Du kan få noen utrolige premier i løpet av denne modusen, men allikevel er det i bonusrunden at de virkelige gigantiske utbetalingene finner sted.

Spesialfunksjoner

Magical Forest har et par fantastiske funksjoner. På tross av at et par av dem kan være litt vanskelige å forstå, så er det et faktum at flere av dem kan sørge for at du stikker av gårde med en langt tykkere lommebok enn hva du hadde i utgangspunktet. Bonusrunden er helt klart en av de beste funksjonene til spillet. Når det dukker opp tre symboler utformet som en trollmann på hjul nummer en, to og tre, så vil denne bonusrunden bli utløst. Hvis du greier å få tre slike trollmenn på hjulene så vil du bli tatt med videre inn til hytta til trollmannen. Inne i hytta så må du velge blant ulike ingredienser og hjelpe trollmannen med å lage ulike trylledrikker. De ulike ingrediensene er tilknyttet ulike premier, eksempelvis pengepremier, gratisspins, multiplikatorer eller andre symboler som er vel verdt å samle på.

Du kan røre sammen ingrediensene inntil du utløser «collect»-knappen. Jo lengre ingrediensene blir rørt sammen, jo høyere sannsynlighet er det for å utløse store gevinster. Pengepremiene sin størrelse blir avgjort av multiplikatoren som ganger sammen gevinst og innsats. Du vil så bli sendt videre til gratisspins-skjermen, og her vil antall runder avhenge av hvor mange gratisspins du har samlet sammen. Gevinstene fra gratisspins-modusen vil bli ganget med multiplikatoren du fikk før du ble sendt videre.

Dom

Du har mulighet til å vinne virkelig store gevinster mens du spiller Magical Forest, spesielt om man har i bakhodet at gratisspins kan bli «re-trigget» om tre, fire eller fem symboler utformet som trollmenn lander på hjulene dine. Alle de ulike funksjonene og symbolene er vakkert designet og er smidig utført. Totalt sett bringer de tilbake minner fra alle våre favoritt-barnebøker og fortellinger som vi koste oss med i barndommen.
Katten fungerer som scatter symbol og du kan kaste mynt for å doble gevinsten din på slutten av hver runde. Dette er med andre ord det perfekte spillet for de nostalgiske sjelene der ute.

Dette er utvilsomt en av de spilleautomatene med kulest design av de vi har vært borti. Det er faktisk til tider lett å glemme at man faktisk gambler mens man sitter foran skjermen. Med jevne mellomrom vil du bli dratt mot skjermen og alle de fantastiske skapningene som befinner seg i den magiske virtuelle verdenen foran deg.

Samtidig er det i praksis liten tvil om at det står penger på spill her, nemlig vil du nok legge merke til at det renner inn penger på kontoen din om utløser noen av bonusfunksjonene.
Anbefales!