Legend of the Pharaohs

Anmeldelse av spilleautomaten Legend of the Pharaohs

Legend of the Pharaohs tar deg med tilbake til oldtidens Egypt i denne spilleautomaten med 20 betalingslinjer. Spillet er skapt av Barcrest Games, et selskap som har vært i drift siden 60-tallet. Det er dermed liten tvil om at denne spilleautomaten er tillitsverdig, trygg og sikker. Blant annet på grunn av dette mener vi at denne spilleautomaten er ideell for ferske spillere som ønsker en rolig og sikker inngang til online casino-markedet, og seriøse storspillere som ønsker å være trygge på pengene deres ikke kommer på avveie.

Det høres kanskje noe merkelig ut men det finnes en del useriøse aktører i bransjen, så det kan dermed være lurt å sette sin lit til seriøse selskaper som lenge har manøvrert seg rundt i bransjen og har et godt rykte. Ved å velge en aktør med et godt rykte blant konkurrenter og samarbeidspartnere så sikrer du deg et utvalg av spill med høy kvalitet og vet at utbetalingene kommer som lovet. Det er nemlig svært viktig at du kan være trygg på at selskapet tar deg, dine behov og pengene dine på alvor om du skal bruke tiden din på spilleautomatene deres.

Estetikk

Et av de beste aspektene ved dette spillet er at det er helt nydelig grafikk, uansett om du spiller via datamaskin eller smarttelefon. Animasjonene og symbolene er krystallklare og virker som tatt ut av en Hollywood-film. Det er heller ikke en selvfølge at 3D grafikk fungerer like bra på mobile enheter som på stasjonære datamaskiner, men det har utvikleren faktisk fått til i dette tilfellet. Det kan hende at årsaken til dette er at brukerflaten er utformet ved hjelp av en blanding av 2D og 3D-bilder, noe som balanserer ut animasjonene og bidrar til at det er letter å sømløst overføre dette til smarttelefoner.
Fargepaletten til automaten er utgjort av sterke farger og stilige ikoner du kan interagere med, noe som alltid fungerer godt, uansett hvor stor skjermen er. Om kvaliteten er god så vil dette komme til syne uansett hva slags enhet du foretrekker å spille med. Dette spillet er stilrent og har sterke farger, men er nokså en enkel i utformingen. Det er nettopp dette enkle og stilrene designet som er spilleautomatens styrke, den prøver ikke å gjøre for mye på en gang eller overdriver ikke visse elementer av designet.

Funksjoner

En av de viktigste symbolene i dette spillet er scatter symbolet, ved navn «Blue Pyramids». Grunnen til deres sentrale rolle er på grunn av antallet gratisspins de byr på og en tilleggsbonus. Disse symbolene gir deg altså gratisrunder på spillet og kan lande hvor som helst, ikke bare på et par utvalgte hjul som ofte er tilfellet på andre spilleautomater. Dette bør gjøre det enklere å utløse eventuelle bonuser, et faktum som virker å bli understreket av spillets tilbakebetalingsprosent på 98%. Dette er en svært høy tilbakebetalingsprosent sammenlignet med andre spilleautomater i bransjen.
Vil elsket den ovennevnte funksjonen, men vi er noe forvirret over funksjonene til «Red Pyramid». Denne er nemlig oppført i utbetalingstabellen, men det står ingenting om hva denne funksjonen faktisk gjør. Dette virker noe merkelig, spesielt med tanke på at det er et firma med mye erfaring og ekspertise som har utviklet spillet. Allikevel burde ikke mangelen på informasjon om denne funksjonen påvirke spillingen din. Det er nemlig nok av andre funksjoner som er grundig og nøye forklart i utbetalingstabellen.

Dom

Dette spillet er helt klart et godt og gjennomført spill, men er ikke nødvendigvis en spilleautomat vi vil skynde oss tilbake til med det første. På tross av at det er et godt og gjennomført spill, så kunne det vært enda bedre. Dette virker å være tilfelle når det gjelder mange nye spilleautomater, noe som kan være et tegn på at markedet begynner å bli fylt opp av unødvendige titler. Misforstå oss rett, vi liker hvordan spillet fungerer og spesielt estetikken til spillet, og vi liker at du har muligheten til å spille det gratis, men allikevel er det ikke nok til at vi er fristet til å starte spillet om igjen.

Når det er sagt, så ble vi svært imponert over designet til dette spillet. Fargene er krystallklare og fargepaletten er utgjort av sterke og modige farger. Dette fører til at du blir dratt mot skjermen og blir forført av de ulike animasjoner som dukker opp underveis i spillet.

Vi ble også imponert over tilbakebetalingsprosenten på dette spillet, som ligger på hele 98%. Dette er langt høyere enn hva vi har sett hos konkurrerende spilleautomater og burde innebære at noen timer på denne spilleautomaten kan være svært lukrativt.

Allikevel er det skuffende at utbetalingstabellen ikke fullt ut forklarer funksjonen til alle symbolene på spillet, som for eksempel de røde pyramidene. Dette er en smule merkelig og er kanskje bare en glipp fra utvikleren sin side, men skuffende er det uansett.
Allikevel mener vi at dette spillet kan anbefales til de som ønsker en god og gjennomført spillopplevelse.