Jewel Heist

Anmeldelse av spilleautomaten Jewel Heist

Om du noen gang har lurt på om du kunne hatt en lukrativ karriere som juveltyv så er dette spilleautomaten hvor du kan teste ut evnene dine. Magnetic Gaming er spillutvikleren som har skapt denne opplevelsen og har tydelig lagt mye energi i spillets grafikk og brukervennlighet.

Spillet tar deg med til utsiden av en smykkehandler som du, selvfølgelig, har intensjon om å robbe, din kompanjong står plassert på høyre side av hjulene. Denne kompanjongen har en elektronisk duppedings i henda som blir brukt for å skru av butikkens alarmsystem. Alarmene vil være slått ut av spill en begrenset periode så du må med andre ord gjøre så mye som mulig ut av tiden din i butikken. Det er uten tvil at spillet skaper stemning, og det intense lydsporet bidrar til opplevelsen av at klokken tikker fortere og fortere for hvert sekund. I tillegg er det hele to progressive jackpoter som står på spill!

Innstillinger og funksjoner

Du kan selv velge hvor mye du ønsker å satse per runde ved å trykke på pluss- og minustegnene nederst på skjermen. Du kan totalt velge mellom å satse 0.10 euro til 8 euro per runde. Det finnes også en «auto spin»-funksjon som lar deg snurre hjulene automatisk et visst antall ganger om du så skulle ønske. Om du ønsker å legge maksimal innsats i potten så kan du gjøre dette ved å trykke på «Max Bet»-knappen.

Hjulene til spillet inneholder symboler som åpenbart henger godt sammen med det overordnede temaet til spillet. Her vil nemlig se edelsteiner og juveler i alle regnbuens farger og mange ulike størrelser. Blant annet vil du se gule, blå, rosa, lilla og hvite juveler på hjulene. Disse er også tilknyttet ulike utbetalinger og premier, den med minst verdi er verdt 320 mynter mens den største diamanten er verdt 8000 mynter. I tillegg til disse symbolene finnes det også noen spesial-symboler som utløser bestemte spesielle funksjoner.

Litt om utvikleren

Magnet Gaming er et nokså nytt tilskudd i online gambling-bransjen og ble først etablert i 2014. Selskapet har dermed fortsatt en nokså liten katalog av spill, men de har allerede gjort et varig positivt inntrykk på både kunder og bransjen generelt. Mye av grunnen til dette positive inntrykket er deres bruk av grafikk og animasjoner av svært høy kvalitet.

Funksjoner

Det første viktige spesialsymbolet er en beholder full av juveler. Denne har en iboende mulighet til å aktivere en såkalt «Break-In»-bonusrunde. Du må allikevel få to av disse symbolene på skjermen om denne modusen skal bli utløst. Om denne modusen starter så vil du først få se et kart over bygningen du skal bryte deg inn i og må så velge hvor du vil bryte deg inn og hvilken seksjon av butikken du ønsker å rane. Du vil så bli tatt med videre til et spill som representerer denne seksjonen av spillet.

Du har også et symbol som ligner high-tech briller. Du trenger fire av disse symbolene om du skal utløse bonusrunden kalt «The Heist». I denne modusen vil du se kompanjongen din begynne å klatre på bygningen dere skal bryte dere inn i og du vil se at hun greier å begi seg inn i bygningen. Du må hjelpe henne med å samle inn så mange juveler som mulig.

Det siste symbolet er utformet som et kontrollpanel, denne kan utløse spillet kalt «Game Chance». Dette symbolet må dukke opp i tre ulike posisjoner om du vil utløse denne spesialfunksjonen. Denne funksjonen gir deg muligheten til å utløse en av de ovennevnte bonusspillene eller en jackpot. De progressive jackpotene som ligger i potten vokser stadig inntil en spiller greier å utløse disse.

Dom

Temaet dette spillet er basert på er blitt gjort tidligere. Mange spilleautomater henter inspirasjon fra verdenen til innbruddstyver og juveltyver, så dette er ikke akkurat grensebrytende eller nyskapende. Allikevel synes vi at Magnetic Gaming skal ha honnør for måten de gjennomfører dette temaet på.

Spilleautomaten er nemlig utgjort av animasjoner og grafikk av høy kvalitet, samtidig som man på en god måte inkorporerer spennende og dyptgående historiefortelling.

Samtidig ble vi imponert over de ulike morsomme bonusrundene som er mulige å utløse. Disse er faktisk såpass gode at det er lett å glemme at det faktisk står progressive jackpoter på spill. Et av bonusspillene går for eksempel ut på at du selv må planlegge hvordan ranet skal gjennomføres, du velger hvordan du bryter deg inn og velger hvilken seksjon av butikken som skal robbes. Dette er en god måte å få brukeren av spilleautomaten personlig investert i hva som finner sted. Man føler virkelig at man er hjernen bak et fantastisk juveltyveri.

Den andre bonusfunksjonen går i hovedsak ut på å assistere kompanjongen din i å ta seg inn i bygningen og få med seg så mange edelsteiner og juveler som mulig.

Denne spilleautomaten kan anbefales til alle som ønsker moderne og dyptgående casino-spill.