Eagle Shadow Fist

Anmeldelse av spilleautomaten Eagle Shadow Fist

En av de mest populære temaene for spilleautomater er orientalsk kultur og kampsport. Denne spilleautomaten fanger begge deler og er inspirert av en gammel film fra 70-tallet, med Jackie Chan i hovedrollen. Denne lille og obskure filmen handler om den japanske okkupasjonen av Kina og er kjent som en av de få filmene hvor Jackie Chan faktisk dør, som regel så bare slåss han seg jo ut av enhver situasjon.

Eagle Shadow Fist er en spilleautomat med fem hjul, 25 betalingslinjer og er satt til en liten landsby et sted i Kina. Ditt mål er å hjelpe de stakkars kinesiske landsbybeboerne i å bekjempe de japanske invasjonsstyrkene. Om du spiller kortene dine riktig så vil du ha muligheten til å vinne en svær progressiv jackpot eller du kan trigge tjue gratisspins med en multiplikator på to ganger.

Hovedpersonen i spillet heter Hao Li Tang og er en fattig bonde med utrolige evner innenfor kampsport, og blir dermed den naturlige lederen av opprøret. En av hans nærmeste medarbeidere er Jackie Chan, kalt Si To, og er en imponerende akrobat. Samtidig vil du også møte på en berømt kvinnelig kampsportsutøver ved navn Qiu Yuen. Historien har selvfølgelig også en ond protagonist, men vi greide ikke å finne ut av hva han kalles på spillet. Scatter-symbol er utformet som en slåsskamp mellom to menn, og tre av disse symbolene utløser gratisspins. Wild-symbol er utformet som en knyttneve og følger med en multiplikator på to ganger alle gevinstene.

Denne spilleautomaten ble lansert i 2018 og siden spillet er lagt til en fattig kinesisk landsby, så har utviklerne bak spillet bestemt seg for å holde reglene så enkle som mulig. Selve spillet har fem hjul, tre rader og 25 fastlåste betalingslinjer, sistnevnte utbetaler fra venstre til høyre og begynner på hjulet lengst til venstre. Du må minimum kombinere tre like symboler for å utløse en gevinst. Myntvaløren kan tilpasses fra 0,01 til 1, så den laveste innsatsen vil altså være 0,25 euro og den største innsatsen vil altså være 25 euro per runde.

Spesielle funksjoner

Du trenger tre scatter-symbol for å utløse gratisspins modusen, men tre slike symboler vil også starte en slåsskamp mellom helten og den unge hovedpersonen fra filmen. Spillerne vil i denne modusen få tjue gratisspins og vil få alle gevinstene doblet. Om du i løpet av denne modusen greier å få et wild-symbol med en multiplikator på to, vil altså gevinstene dine bli firedoblet, som naturligvis kan føre til svært store utbetalinger.

Eagle Shadow Fist har, i tillegg til alt det overnevnte, også en progressiv jackpot å by på. Denne kan bli utløst tilfeldig etter enhver runde i grunnspillet. Allikevel har vi ingen spesifikke tall på hvor stor denne progressive jackpoten er akkurat nå. Allikevel er det verdt å ha i bakhodet at slike progressive jackpoter ofte utbetaler premier i millionklassen.

Utbetalinger

Tang er helten i denne spennende historien og er dermed naturligvis også symbolet som utbetaler størst gevinster. Fem av disse symbolene på en betalingslinje vil gi deg 5000 mynter. Om du greier å kombinere dette symbolet med wild-symbol så kan du få 10 000 mynter for fem like. Om du spiller kortene dine riktig i løpet av gratisspins modusen kan du vinne helt opptil 20 000 mynter. Selvfølgelig er det nok mest sannsynlig den progressive jackpoten som uansett frister aller mest og utbetaler størst gevinst.

Tilgjengelig på mobil

I følge spillets utvikler så vil det også bli lansert en mobil versjon av dette spillet. Dette er veldig gode nyheter for de kundene der ute som foretrekker å spille mens de er på farten. Dette betyr at du kan kjempe mot de japanske invasjonsstyrkene mens du sitter på bussen eller er på vei hjem fra jobb.

Dom

Det første man tenker på når man hører navnet Jackie Chan er selvfølgelig action, og derfor er det naturligvis en stor fordel at utvikleren av dette spillet har valgt å basere spilleautomaten sin på en film med akkurat denne skuespilleren i en viktig rolle. Med en gang en spilleautomat er basert på noe fra populærkulturen så blir den automatisk et hakk mer interessant for de aller fleste kundene der ute.

Den estetiske fremtoningen til spillet er svært god og legger et fint bakteppe for alle de morsomme funksjonene som er tilgjengelige. Vi synes også at det er kult at dette spillet er basert på den japanske invasjonen av Kina, som jo er et svært interessant aspekt ved asiatisk historie.

Samtidig finnes det svært mange kule funksjoner på spillet, hvorav mange av de gir deg muligheten til å vinne svært store premier. Vi er spesielt glade for at man har inkludert en progressiv jackpot sammen med denne spilleautomaten, vi vet jo alle svært godt at disse jackpoten ofte utbetaler premier verdt flere millioner kroner. Dermed kan denne spilleautomaten faktisk føre til at du får monumentalt endret livet ditt, gitt at du har en smule flaks.

Vi synes også at symbolene på spillet er svært kult gjennomført og har strålende grafikk. Eksempelvis er scatter-symbol utformet som en slåsskamp mellom filmens helt og filmens onde protagonist. Dette fører til at spilleautomaten virker tettere knyttet opp til filmen og gir deg følelsen av at du deltar i en fortelling, ikke bare en spilleautomat.