Durga

Anmeldelse av spilleautomaten Durga

Spilleautomaten Durga er utviklet av selskapet Endorphina og inkluderer flust av ulike funksjoner og morsomme karakterer. Selve spillet er karakterisert av en utbetalingstabell med nokså lav volatilitet, men allikevel mange små og mellomstore gevinster. Dette betyr at dette spillet inneholder nokså lav risiko, men også nokså små gevinster. Grafikken er også god og gjennomført, spesielt i sammenheng med de ulike spesialfunksjonene. I sum er dette tydelig et spill bestående av et sammensurium av kule funksjoner og er dermed et morsomt spill for de som liker å spille med lav risiko og mange

Innstillinger

Med en gang du åpner dette spillet vil du legge merke til at det er utgjort av fem hjul og fire rader med symboler. Du har 40 betalingslinjer å legge innsatser på og ditt mål er å lage så gode kombinasjoner på disse som mulig, fra venstre til høyre. Du kan legge opptil ti mynter på hver av disse 40 betalingslinjene. Myntvalørene varierer fra 0.01 til 1 euro, noe som betyr at du kan satse så lite som 0.40 euro eller opptil 40 euro per runde. Det finnes med andre ord nok innsatsmuligheter til at mange ulike typer spillere bør finne det interessant, kanskje med unntak av de mest seriøse storspillerne. Allikevel er det greit å ha i bakhodet at denne spilleautomaten har nokså lav volatilitet og at du derfor kan spille med større innsats enn hva du er vant til på andre spill.

Symboler

Symbolet utformet som en løve er et av de viktigste symbolene i dette spillet. Denne fungerer nemlig som wild-symbol og er åpenbart viktig siden denne kan erstatte alle andre symboler for å fullføre vinnende kombinasjoner. Det samme symbolet gir deg også en multiplikator på 2 eller 3 ganger innsatsen din. Dette kan altså føre til at du dobler eller tredobler gevinsten din, noe som er en kjærkommen gave til kontobalansen din.

Et annet viktig symbol i spillet er utformet som en «goblin» og kan kun dukke opp på de tre midterste hjulene på spillet. Tre av disse vil utløse en bonusfunksjon, men vil også gi deg en enkeltstående premie i tillegg. Tre av disse symbolene vil nemlig gi deg 200 ganger innsatsen din. Dette symbolet har tydelig masse verdi og er, sammen med løven, et av de viktigste symbolene på spillet.

Det er også mulig å utløse en gratisspins modus på dette spillet, ved hjelp av goblin-symbolene. Du får muligheten til å velge blant fire valgmuligheter når det kommer til denne modusen. Enten 28 gratisspins med 1x multiplikator, 16 gratisspins med 2x multiplikator, 11 gratisspins med 3x multiplikator, eller syv gratisspins med 5x multiplikator. Jo færre gratisspins du har, jo mer er hvert enkelt spinn altså verdt, men disse har altså høyere volatilitet siden du har færre muligheter til å skape vinnende kombinasjoner.

Et faktum som gir enda mer verdi til gratisspins modusen er at wild-symbolet også kan ekspandere. Dette symbolet dukker som kjent kun opp på de tre midterste hjulene, så du får ingen spesiell utbetaling av denne, men den kan ekspandere en posisjon i hver retning, også diagonalt. Dermed kan du få et massivt sett av wild-symbol, opptil 3×3 eller større. Multiplikatoren på 2 eller 3x vil bli inkludert på alle utbetalingen du får ved hjelp av wild-symbolet.

Symboler

Du vil nokså raskt oppdage at det finnes fire andre symboler på spillet med ganske høy verdi som gir deg en del mellomstore gevinster. Blant disse finner du en klokke mot en rød bakgrunn som gir deg 250 ganger innsatsen din, gitt at du får fem av disse på hjulene. Får du fem brennende «halos» så blir innsatsen dine ganget med 100. Om du får fem av skjellet mot en blå bakgrunn eller den lilla blomsten mot en grønn bakgrunn så vil du gange innsatsen din 75 ganger. Gevinstene fra disse symbolene kan bli doblet eller tredoblet om du i tillegg får et wild symbol på hjulene. Det er verdt å nevne at slike mellomstore utbetalinger kommer nokså hyppig, så de kan virkelig hjelpe deg.

Det finnes også tradisjonelle kortsymboler på denne automaten, og disse kan også gi deg noen små utbetalinger. Om du får fem av de lilla essene eller oransje kongene så vil innsatsen din bli ganger med 55x. Den gule dronningen, blå knekten, røde titallet og grønne nitallet utbetaler 25 ganger innsatsen, gitt at du får fem av disse på hjulene. Dette er nokså lave utbetalinger for kombinasjoner bestående av fem symboler, men på grunn av hyppigheten av disse symbolene så blir det i sum nokså lukrativt.

Dom

Durga, utviklet av Endorphina, har et merkelig navn men utbetalingene den byr på er uansett helt reelle. Den er utgjort av mange ulike symboler og funksjoner og det totale inntrykket er i sum svært positivt.

Spilleautomaten har ganske lav volatilitet, noe som innebærer at det ikke er så svært mye penger som står på spill i hver runde. Allikevel er det slik at de mellomstore utbetalingene blir utløst svært hyppig, noe som innebærer at du stadig vinner små, men greie, gevinster.

Denne kan absolutt anbefales til de som hovedsakelig spiller for moro skyld!