Bluebeard’s Gold

Anmeldelse av spilleautomaten Bluebeard’s Gold

Pirater var i gamle dager en fryktet bande kriminelle som stjal fra rike handelsskip og andre reisende. De blir både sett på som røvere og frihetskjempere, avhengig av perspektivet ditt. Dette spillet gir deg innblikk i den skjulte verdenen til oldtidens pirater.

En av de mest kjente piratene gjennom tidene er kanskje «Blackbeard», han er en sagnomsust karakter som har blitt popularisert gjennom ulike TV-serier og filmer. Han stjal fra store skip rundt om på de syv hav og har nå også fått sin egen spilleautomat ved navn «Bluebeards Gold».

En solid spilleautomat

Bluebeard’s Gold ser virkelig fantastisk ut og har et helt unikt utseende og utforming. Grafikken, animasjonene og det generelle uttrykket til spilleautomaten er nokså grandiost. I bakgrunnen ser du nemlig et piratskip som seiler mot horisonten, på himmelen steker solen mot det blå havet. Dette skaper en veldig kul silhuett av piratskipet i avstanden og gjør virkelig inntrykk.

Rundt skipet flakser måker som lever av restene til de modige piratene. Du ser også et fyrtårn i bakgrunnen som virker å hjelpe innkommende skip mot havnen. Alle disse små detaljene bidrar til å skape en autentisk atmosfære som tar deg med tilbake til oldtidens piratbyer.

Symboler og innstillinger

Hjulene til denne spilleautomaten er nydelig utformet og er svært autentisk utformet og passer godt sammen med temaet. De ulike bokstavene og tallene, hentet fra tradisjonelle kortsymboler, passer også svært godt sammen med det overordnede temaet, eksempelvis er esset akkompagnert av en papegøye pirat. Det finnes også en hel del andre symboler på hjulene inspirert av piratlivsstilen, f.eks. en flaske rom, selveste Bluebeard, hans kvinnelige assistent, en skattkiste og et skattekart. Totalt sett er presentasjonen svært god i dette spillet, noe som dermed skaper en ganske dyptgående spillopplevelse. Du føler virkelig at du seiler rundt på de syv hav og jakter skatter og eventyr.

Dette spillet er svært brukervennlig å bruke. Du finner kontrollpanelet nederst på skjermen plassert direkte under hjulene. Innenfor kontrollpanelet er det to ulike skjermer, den ene viser din totale balanse og den andre viser din totale innsats. «Spin»-knappen er umulig å overse og er utformet som en gigantisk bombe med en tent lunte. Vi mener at denne knappen sin utforming bidrar til å gjøre hver eneste runde en smule mer spennende.

Livet til sjøs

Bluebeard’s Gold er en morsom spilleautomat som gir deg mange muligheter til å leve ut drømmene til din indre pirat. Spillet er plassert på fem hjul og 25 betalingslinjer og er smekkfullt av action. Lydsporet bidrar til å skape en autentisk atmosfære og er svært behagelig å lytte til. Spillet er generelt svært imponerende, og de ulike bonusfunksjonene bidrar til å heve spillet enda et par hakk.

Bluebeard’s Gold har en egen gratisspins funksjon som blir utløst når du får tre eller flere scatter-symbol, utformet som kart, på hjulene. Når dette skjer vil du bli gitt 12 gratisspins, og en multiplikator som vil tredoble gevinstene dine. Denne funksjonen kan bli utløst om igjen om du lander tre eller flere kart i løpet av samme modus. Wild-symbolet er utformet som en skattkiste og utløser en «trykk og velg» modus.

Den sistnevnte modusen lar deg velge mellom ulike skattkister. Etter du har valgt din kiste så vil premien knyttet til denne bli avslørt, og du vil så få muligheten til å beholde denne eller velge en annen kiste. Denne modusen gir deg muligheten til å gange innsatsen din opptil 100 ganger, og modusen kan også bli utløst i løpet av gratisspins-funksjonen.

Dom

Det var kanskje bare et tidsspørsmål før det ville komme ut en god spilleautomat basert på de sagnomsuste historiene om oldtidens pirater. Endelig kan du leve ut drømmen og seile på de syv hav og stjele fra rike kolonimakter.

Denne spilleautomaten byr på en utrolig autentisk og dyptgående opplevelse. Estetisk sett treffer dette spillet virkelig blink. Bakgrunnen er utgjort av en horisont med stekende sol og et piratskip som seiler vekk i avstanden. Rundt skipet flyr det måker som lever på restene til de grufulle piratene. Lydsporet som akkompagnerer estetikken er harmonisk og behagelig, og er tydelig inspirert av gamle folkefortellinger om piratenes tokter.

Samtidig mener vi at det er nok av bonusfunksjoner her som gjør selve spillingen interessant. Eksempelvis har du mulighet til å ta i bruk en «trykk og velg»-funksjon som lar deg velge mellom ulike skattkister. De ulike skattkisten har ulike premier tilknyttet seg og du har muligheten til å gange innsatsen din over hundre ganger.

Dessuten kan du ta i bruk en gratisspins funksjon, gitt at du får tre eller flere symboler utformet som kart på hjulene dine. Denne funksjonen kan i teorien fortsette i det uendelige siden du stadig vekk kan utløse nye gratisspins i løpet av modusen. Dette kan også vise seg å bli svært lukrativt for deg og lommeboken din.

Vi satte også pris på at denne spilleautomaten er svært brukervennlig utformet og er lett å manøvrere seg rundt på. Nederst, under hjulene, ligger kontrollpanelet hvor du har mulighet til å skreddersy opplevelsen etter dine preferanser. Her velger du hvor mye du ønsker å satse per runde og hvor mye myntene dine skal være verdt.

Dette spillet kan absolutt anbefales til de som ønsker en dyptgående opplevelse og som er fascinert av pirater!