Beating Slot Old China

Anmeldelse av spilleautomaten Beating Slot Old China

Om det fantes en konkurranse hvor det var om å gjøre å ha så rart navn som mulig på en spilleautomat, så ville garantert Beating Slot Old China fått en pallplassering. Faktisk så er denne spilleautomaten en del av en spillserie som går under navnet Beating Slot, så det er i virkeligheten bare den siste delen av navnet som skiller den fra de andre spillene i samme serie. Spillet er utviklet av den armenske utvikleren Eye Motion som allerede har laget spilleautomater basert på oldtidens Egypt, Hellas og Afrika i samme serie, dermed var oldtidens Kina et naturlig neste steg.

De fem hjulene på spilleautomaten er dekorert av abstrakte kinesiske symboler, som f.eks. Yin Yang, en rød vifte, en rød lykt og flere tradisjonelle kortsymboler tegnet på kinesiske mynter. Dette er et noe uvanlig design, men er samtidig et fint avbrekk fra hva vi er vant å se på kinesisk-inspirerte spilleautomater, som f.eks. heldige frosker og koi-fisker.

Eye Motion har stadig utvidet spill-sortimentet sitt etter at selskapet ble etablert i 2014, og alle spillene deres er optimalisert for å fungere på mobile enheter, slik at du kan spille mens du er på farten. Alle spillene er rettferdig utformet og gir totalt tilfeldige resultater på hver snurr av hjulene, og gir en nokså høy tilbakebetalingsprosent til spillerne. Dette betyr i praksis at du som regel over tid vil få tilbake det meste av hva du satser på spilleautomatene deres.

Generelt om spillet

Det er nokså enkelt å spille på denne spilleautomaten, og de eneste bonusfunksjonene er wild-symbolet og scatter-symbolet. Utenom dette handler det bare om å snurre hjulene og forsøke å matche minst to eller tre symboler på en aktiv betalingslinje. Et tradisjonelt dronning-symbol gir den laveste premien på spillet. Om du får to av disse vil du få en trøstepremie verdt to mynter, mens tre, fire eller fem slike symboler er verdt henholdsvis fem, 25 eller 100 mynter. Konge-symbolet og ess er verdt opptil 100 mynter, mens mynt-symbolene er verdt opptil 125 mynter og den røde lykten utbetaler maksimalt 150 mynter.

Om du får en rød mynt eller en rød vifte på en aktiv betalingslinje kan du vinne 15,75 eller 150 mynter. Yin Yang og kinesiske bokstaver kan utbetale opp til 750 mynter. De største utbetalingene kommer når wild-symbol dukker opp på en betalingslinje, dette kan føre til utbetalinger på 9000 ganger innsatsen din, per betalingslinje.

Allikevel blir wild-symbolet overgått av scatter-symbolet, kun to av de sistnevnte symbolene gir deg 40 mynter, tre slike symboler gir deg 100 mynter, fire slike symboler gir deg 400 mynter, og fem slike symboler gir deg hele 10 000 ganger innsatsen din.

Det finnes ingen bonusfunksjoner på dette spillet, så om du har lyst på gratisspins eller bonusrunder så bør du se til andre spill. Dette spillet handler om å snurre hjulene og vinne i grunnspillet. Vi tror grunnen til dette er at utvikleren ønsker å sikte seg inn på kunder som har et nokså avslappet forhold til gambling, og kun ønsker å se hjulene snurre mens de forhåpentligvis tjener inn litt penger.

Innstillinger

Om du ikke er klar for å risikere dine egne penger enda, så er det mulig å spille en gratis versjon av dette spillet. Om du heller er beredt for å begynne å satse dine egne penger, så kan du gjøre dette fra 0,01 per runde. Om du velger å satse så lite per runde så burde du ha i bakhodet at dette kun aktiverer en enkelt betalingslinje, noe som betyr at de fleste vinnende kombinasjoner ikke vil telle. Om du velger å satse penger på alle 20 betalingslinjer så kan du maksimalt satse 200 kreditter per spill.

Denne spilleautomaten blir akkompagnert av et fint og behagelig lydspor tydelig inspirert av kinesisk musikk. Om du ønsker at hjulene snurrer av seg selv mens du gjør andre ting på datamaskinen din så kan du bruke den praktiske «autoplay»-funksjonen.

Dom

Vi tror ikke at Beating Slot Old China vil appellere til alle, men vi liker det stilige og sømløse designet til spilleautomaten og setter pris på at det er svært lett å lære seg hvordan man spiller. Allikevel hadde det vært fint med en «gamble»-funksjon som lar deg doble gevinsten din på slutten av en runde, men uansett mener vi at dette spillet vil falle i smak hos de som har et avslappet forhold til gambling og kun ønsker å se hjulene snurre mens de sanker inn penger.

Det er åpenbart positivt at dette spillet er kompatibelt med mobile enheter og nettbrett, slik at du kan spille fra hvor som helst, når som helst. Dette er viktig siden flere og flere kunder foretrekker å spille fra mobiltelefonen sin fremfor å sitte på datamaskinen hele dagen.

Dette spillet har som kjent ikke noe særlig bonusfunksjoner, men vi mener uansett at grunnspillet er morsomt og underholdende nok til å holde på konsentrasjonen til de aller fleste. Når det er sagt, så bør du se til andre spill om du ønsker dyptgående opplevelser eller spennende bonusfunksjoner. Dette spillet er enkelt og godt gjennomført, det handler rett og slett om å se hjulene snurre og vinne penger.